Webinars

Hieronder vind je de webinars die ik gegeven heb of waarin ik te gast was:

We staan voor een ongekende tijd qua zakendoen en technologie. Een tijd dat geen bedrijf, overheid of not-for-profit instituten onaangeraakt laat. Het maakt niet uit welke grootte, locatie of missie je hebt. Deze presentatie helpt je (als een (globale) onderneming) te confronteren & te reageren op een steeds toenemende intense set van markt dynamieken. Ben jij geïnteresseerd in de waarde verschuivingen achter technologie, met wat daarvan de impact is op de mensheid?
Wil je deze lezing live meemaken en ook anderen hiermee inspireren, boek hem hier.


Samen met Quantum expert Julian van Velzen, geef ik een webinar over Quantum technologie.
Quantum technologie brengt een revolutie met zich mee, op de gebieden van sensoren, communicatie en computers. Dit brengt ook een grote hype met zich mee. In dit webinar zullen we de science van de fictie te scheiden. Wat is het, en wat is ook niet? Wat betekent quantum technologie voor de (Nederlandse) markt en zijn hier al bepaalde vooroplopers en winnaars te herkennen?


Voor de allereerste Gladwell Agile Coach Conference, ben ik gevraagd als keynote van de dag. Door Corona-maatregelen, was de hele conferentie online gegaan. De opname was in hun kantoor. Ik bespreek in deze lezing 3 mega trends en pak dan door op de consequenties, rol en taak van de Agile Coach naar aanleiding van deze trends.